BABAGAN AWAKE DHEWE

Foshan sedane Cutting Tool Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka logam campuran hard glathi circular saw. We gawé glathi ideran weruh karo kualitas saw blade peralatan produksi, alloy hard Luxembourg lan piring baja Jerman 75crL lan materi kualitas liyane. Sedane utamané mrodhuksi glathi saw, glathi nglereni aluminium saw, nglereni baja glathi saw, multi-agul-agul saw blade, hard nglereni kayu glathi saw, glathi nglereni plywood saw, nglereni logam glathi saw, acrylic glathi nglereni saw lan non-standar glathi saw, kang sing digunakake digunakake ing Furnitur, aluminium lan industri hardware.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Axis
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Tool
    Kapasitas
  • Aluminium Saw Blade

    Sedane glathi aluminium saw sing digawe dening aluminium diimpor, kang awet lan karo efficiency dhuwur. Kabeh produk kita diprodhuksi dening nglereni saw lan polesan lan brushless. Aplikasi: lawang, jendela, langsir aluminium wall, rod aluminium, panel aluminium, aluminium industri, aluminium Ultra-lancip, Furnitur aluminium, sink panas lan ing.

agul-agul Saw Mining

Sedane kekayon glathi saw sing digawe dening kualitas alloy lan basa, kang duwe fitur saka dhuwur tliti nglereni, rapi Cut, Cut Gamelan, kurang gangguan lan wektu urip dawa. Aplikasi: Cork garing, kayu hard, MDF, plywood, panel basis kayu, Panel saka materi lan pring beda produk.

Mbangun Machine Mold Panjenengan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas anyar?
Ayo dadi nemokake mesin tengen kanggo toko, lan wis dhewe ngembangaken opsi lan fitur sing karya kanggo sampeyan.