TENTANG KAMI

Foshan Kenite motong Alat Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti alloy teuas wilah sirkular ragaji. Urang ngahasilkeun wilah ragaji sirkular jeung kualitas luhur ragaji sabeulah alat-alat produksi, alloy teuas Luksemburg urang jeung pelat waja Jerman 75crL sarta bahan kualitas luhur lianna. Kenite utamana ngahasilkeun wilah ragaji, bilah motong aluminium ragaji, motong baja wilah ragaji, multi-agul ragaji agul, teuas motong kai wilah ragaji, bilah motong lapis ragaji, motong logam wilah ragaji, acrylic wilah motong ragaji jeung non-standar wilah ragaji, anu anu loba dipaké dina jati, aluminium sarta industri hardware.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Axis
  • 12k-30k rpm
  • 24-40 Alat
    Kamampuh
  • Aluminium Saw sabeulah

    Kenite wilah aluminium ragaji nu dilakukeun ku aluminium diimpor, nu awét sarta kalawan efisiensi tinggi. Sadaya produk urang dihasilkeun motong ragaji jeung digosok na brushless. Aplikasi: panto, jandela, curtain aluminium témbok, rod aluminium, panel aluminium, aluminium industri, aluminium ultra-ipis, jati aluminium, tilelep panas jeung saterusna.

agul Saw Woodworking

Kenite woodworking wilah ragaji nu dilakukeun ku kualitas luhur alloy na basa, nu mibanda fitur of precision tinggi motong, rapih motong, cut mulus, noise lemah sareng waktos hirup panjang. Aplikasi: cork garing, kai teuas, MDF, lapis, panel dumasar-kai, panels tina bahan sarta awi béda produk.

Ngawangun Mesin kapang anjeun

Siap nyieun ngagiling nangtung Haas anjeun anyar?
Hayu urang neangan mesin katuhu pikeun warung anjeun, sarta nyieun sorangan ku cara nambahkeun pilihan jeun pitur nu gawe pikeun anjeun.